(18+) UNINA ISPOVEST (1): Kad me pogleda, shvatih da mu P*NIS ne viri slučajno: usledio je lud SEKS

0
1133
Videla sam ga na plaži, ali nisam znala da zna da ga gledam.

Bila sam na letovanju u Crnoj Gori, sa drugaricom, a u susednoj sobi našeg hotela bila su dva zgodna momka. Nekoliko dana smo se sretali, ali nismo imali nikakav kontakt.

Tog dana, na plaži, jedan od njih, onaj zgodniji, smeđi, sedeo je na pesku i čitao knjigu. Ja sam ležala malo bliže moru, na stomaku, lica okrenutog ka njemu. U jednom trenutku on se promeškoljio, i protresao svoj kupaći šorts, kao da mu je bilo neudobno, a penis mu je slučajno provirio ispod nogavice. Sasvim slučajno sam ulovila taj momenat. I mislila sam da on nije primetio da je ostao da mu viri.

Moja pozicija je bila idealna – krišom sam svaki čas bacala pogled ka zgodnom komšiji i njegovom polnom organu. Pošto se ponovo promeškoljio, i nalatio na drugu stranu, pogled je postao još bolji, a ona stvar je još više ispala. Nisam mogla da verujem šta vidim. Stidila sam se same sebe, ali sam i dalje bacala pogled tamo. On je listao nekakav strip i imao je crne naočari za sunce, pa sam bila uverena da ništa ne primećuje. Ali penis kao da mu je postajao malo veći iz minuta u minut.

pica na plaži

Foto: Profimedia

Onda je najzad spustio naočari, i pogledao me direktno u oči. Neviđeno sam se posramila shvativši da me je sve vreme gledao! Na ručku u hotelu smo očijukali – nisam mogla da odolim, ali predveče je nastupilo veliko finale uvertire u sjajan seks, koji će uslediti.

Budući da su nam sobe bile jedna do druge, oni su mogli da gledaju na našu terasu, kao i mi na njihovu. Dok smo sedele na terasi, odmarajući se, on je najednom izašao iz sobe potpuno go. Ubeđena sam da je to namerno uradio – i ponovo je ulovio moj pogled!

Ali ono što mi je rekao uveče, oči u oči, istovremeno me je neviđeno iznenadilo i uzbudilo – odmah sam znala da ćemo spavati zajedno!

Kada sam prvi put slučajno videla penis tog momka na plaži, nisam mogla ni da pretpostavim da ćemo imati seks, mada mi se stvarno dopadao. Nekako je delovalo neverovatno. Međutim, pošto smo posle očijukali i u hotelskom restoranu, i pošto mi je pokazao i penis preko terase, izašli smo u provod, a ja i drugarica srele smo hotelske komšije u kafiću.

Moj smeđi se nasmejao kada smo ušle – primetila sam ga tek kada smo sele za sto: bili su sa još nekoliko drugova u separeu u uglu. Vrlo brzo je ustao i prišao mi, dok mi je drugarica bila u toaletu.

– Ćao, kako si? – rekao je. – Primetio sam da ti se dopao moj vršnjak, na plaži.

Neviđeno sam se zbunila, i nisam znala šta da mu odgovrim. Iznervirao me je zbog toga, ali mi je takođe postao i neverovatno privlačan. – Izvini dečko, znači – počela sam zbunjeno, ali me je on preduhitrio pre nego što sam ga oterala:

Belgijski model Fani Neguša na plažama Majamija

Foto: Profimedia

– Ma, šalim, se, bre, sve je to bilo slučajno – nego, mi se tu malo družimo, pa smo mislili da biste mogle da nam se pridružite, da pojedemo po sladoled zajedno – rekao je uz širok kez.

Upoznali smo se, a naredne večeri, posle diskoteke, odveo me je u njihovu sobu. Bio je vrlo duhovit i smeo, i odlično sam se provodila s njim i samo čekala da me pozove da se negde osamimo. Počeo je da me skida već sa vrata, i dok smo polako išli prema krevetu, skidali smo se međusobno, u hodu.

Ne mogu da opišem koliko mi je lepo bilo kada je ušao u mene – kao da sam na nebu. Prvi put je trajalo neverovatno kratko, i doživeli smo orgazam gotovo istovremeno. Onda smo sve ponovili još dva puta, sporije. Dopustila sam mu da detaljno istražuje moje telo, a i ja sam uživala u njegovom. Bilo je to jedno od najboljih letovanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here