PRLJAVE PRIČE Najšokantnije seks ispovesti poznatih

0
2750

Zvezde uglavnom odbijaju da pričaju o svojoj intimi, ali s vremena na vreme desi im se da otvore dušu i da sa svima podele svoja iskustva iz spavaće sobe.

Manekenka je ispričala da su ona i njen suprug Džon Ledžend imali seks u javnosti, tačnije u avionu.

– Išli smo na Tajland u posetu mojim roditeljima, leteli smo prvom klasom. Bili smo pod pokrivačem. Mislim da bi trebalo da dobijemo trofej za taj podvig.

Rasel Brend

Komičar se našalio na račun svoje bivše supruge Kejti Peri, izjavivši:

– Kada ste monah, ne smete da imate seks ni sa kim. Kada ste u braku, smete da imate seks samo sa jednom osobom. To je samo jedna više nego monah. Ne razlikuje se mnogo.

Govoreći o seksus a Kejti, rekao je:

– Sve vreme dok smo vodili ljubav razmišljao sam o drugim ženama.

Šer

Pevačica je jednom prilikom govorila o svojoj romansi sa Tomom Kruzom, sa kojim se viđala početkom osamdesetih. Tada je rekla da je glumac među top pet najboljih ljubavnika sa kojima je bila i dodala:

– Bilo je veoma vrelo i žestoko, makar taj jedan minut koliko je trajalo. On je sjajan.

Armi Hamer

Glumac je u jednom intervjuu ispričao svoje bizarno seksualno iskustvo.

– Jedna devojka pokušala je da me izbode dok smo imali seks. Ne bi trebalo ovo da pričam. Rekla mi je: “Prava ljubav ostavlja ožiljke, a ti nemaš nijednog.” I onda je pokušala da me ubode nožem. Naravno, raskinuo sam sa njim… Ali sedam meseci kasnije.

Džon Majer

U jednom šokantnom intervjuu, otkrio je intimne detalje o seksu sa Džesikom Simpson, sa kojom je bio u vezi 2006.

– Što se seksa tiče, bilo je ludo. To je bilo kao seksualni napalm – kazao je on i uporedio je sa drogom.

– Želeo sam da odustanem od svega i samo da je “ušmrčem”. Kada bi mi naplatila 10 hiljda dolara za seks, počeo bih da prodajem sve svoje stvari samo da bih mogao da nastavim da spavam sa tobom.

Anđelina Džoli

Glumica je ranije bila mnogo eksplicitnija, pa je u prošlosti otvoreno pokazivala svoju seksualnost. To se promenilo otkako je postala majka, ali s vremena na vreme ipak otkrije detalje svog seksualnog života sa Bredom Pitom.

– Trudnoća je sjajna stvar za seksualni život. Učini vas kreativnijim pa seks postane zabavniji.

Džordž Kluni

Glumac je u jednom intervjuu priznao da je nevinost izgubio kada je imao 16 godina, ali da je prvi orgazam doživeo mnogo ranije.

– Mislim da se to desilo kada sam se penjao uz konopac kada sam imao šest ili sedam godina. Ništa nije izašlo, ali svi drugi elementi su bili tu. Sećam se da sam se popeo skroz do gore, da sam visio sa konopca i mislio: “O bože, ovo je tako dobar osećaj!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here