Dragan Stojković Bosanac i Jelena Karleuša ponovo su zaratili. Ovoga puta JK je udarila kolegu iz žirija „Zvezda Granda“ tamo gdje ga najviše boli – u ženu.

– Vi Bosanci nemate ženu koja će sek*ualno da vas uzbudi. Evo, recite, da li sam u pravu? – upitala je JK publiku, a aranžer se pronašao u njenim riječima, pa joj je odgovorio:

 

– Eto šta je tebi važno! Ti samo gledaš fizički kontakt, hoće li ga biti ili ne – uzvratio je on, ali se na tome nije zaustavio i u raspravu je umiješao Karleušinog muža Duška Tošića.

 

– Jadan onaj tvoj muž! Šta će raditi kad se razboli? Ko će te tad zadovoljiti? Bolje bi mu bilo da skoči u Dunav nego da padne u postelju – konstatovao je on.

 

Karleuša se branila tvrdeći da joj muž pruža sve što joj treba.

 

– Ja sam suprugu velika podrška. Dajem mu vjetar u leđa. Kod nas ima dovoljno ljubavi, strasti i svega što treba – nastavila je ona.

 

U raspravu se ubacio Saša Popović.

 

– Jelena je svog muža tokom braka sek*ualno motivisala – rekao je Popović, a JK potvrdila.

 

– Samo ću da dodam da je brak bez sek*a kao pjevač bez emocija. To jednostavno jedno bez drugog ne ide – smatra JK.

 

Pozvali smo Bosanca, koji se uznemirio čim smo ga podsjetili na svađu sa JK.

 

– Neću to da komentarišem. Gledajte kad se bude emitovala ta emisija, pa komentarišite sami. Mene ne zanima šta ona priča – žustro je rekao Bosanac.Do Karleušinog komentara nismo uspjeli da dođemo jer se pjevačica još nalazi na velikoj turneji po Americi.

(Kurir)